Blä på Avatar-filmen!

Sitter i soffan och kollar på Avatar med mamma och lillebror. Och.. hahhahahahaha, gud vilken film, det är nog den värsta film jag sett i hela mitt liv... Nakna blåa människor med stor näsa och massa drakar överallt? Kan det bli värre? Nej det tror inte jag!


Den här dagen har varit lika bra som man skulle ha det i en toalett fult med bajs. Plus att någon liten fattig människa tog mina 5 kronor som låg på marken. Har varit överdrivet arg och negativ hela dagen idag typ. Men det är ju inte så konstigt när man går i Malmaskolan..? Imorgon är jag iallfall ledig från skolan, och sen är det ju valborg! festfestfest!

Nu ska jag snart städa mitt fula rum och sen ta bild på dagens outfit... :)

Just nu!

Just nu sitter Mollie och jag i min säng och läser gamla VR-tidningar och Frida-tidningar och äter godis. Jag har inte sovit ensam sen förra torsdagen, så alla vet alltså! Haha. Imorgon är det iallfall torsdag, vilket betyder att det är sista skoldagen innan helgen, för på valborg är vi lediga :)
Men imorgon ska jag upp tidigt så god natt alla!
 så jag inte behöver stressa, som jag gör varenda morgon...
Jag går liksom upp 20 över 7 oftast, alla andra tjejer, vad jag vet, går upp senast halv 7.
Nej nu ska jag inte sitta och skriva onödiga saker som ingen bryr sig om.
GODNATT :)

Ibland är jag väl bara fööör snygg?! *ironi*


Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag sov hos min älskade Rikard!
Skönt att det är på väg att lösa sig mellan oss nu...'

Bilder från kryssningen!

Jag vet att jag har bloggat jättedåligt nu på sista tiden.. Men det beror på att min mamma lånade mig dator och gjorde så att jag fick värsta viruset på den, så den är jätteseg och konstig nu så jag blir skitirriterad så fort jag är inne på den.. Men, nu tänkte jag iallfall lägga ut några bilder från kryssnigen från helgen! :)

Mollie i bilen på väg till Stockholm.






Det blev inte så många bilder för mig. Men om ni vill se mer så är det bara att
kolla in på Mollies blogg!

Bajs

Frida</3Rikard
    13/4-09

Hejdå!

Om ungefär 10 minuter så åker jag, Mollie och hennes mamma iväg. Vi ska på kryssning :D kommer hem imorgon. Vi kommer ta mycket bilder som sen kommer hamna på bloggen.
Hoppas att ni har en rolig och trevlig dag/kväll, det ska vi ha! Puss!

Mollie och jag, just nu :)

Är med Mollie!

Förlåt mina älskade blogg-läsare för att jag inte har uppdaterat något idag, men jag har inte tid att blogga nu för tiden, men jag ska bli bätte på det, jag lovar! Och min blogg är skittråkig just nu. Men jag är tråkig. Nej det är jag inte. Men jag har så kul nu på dagarna så jag har inte tid för att blogga :D Igår sov iallfall Rikard hos mig, och idag efter skolan träffade jag Mollie, Anny, Kristoffer och David. Vi var på gårn och sen kom Jeanette.

Mollie sover hos mig ikväll och nu ska vi kolla på film och äta popcorn! :D
Imorgon är det fredag!!! och jag ska gå upp ungefär klockan 6.. :O hur nu det kommer gå eftersom att jag går upp 20 över 7 annars. Men så då hinner jag blogga på morgonen och lägga ut dagens outfit. För imorgon är det fredag!!!


Och imorgon ska jag och Mollie shoppa med hennes mamma, min kära moster! Kul :)

Nej godnatt alla fina och fula :) nej ingen är ful.


Bild på mig och Mollie efter fest för ett tag sen, haha. Visste inte ens
att jag hade den här bilden.

Åh vad glad jag är nu!

Åh allt har vänt, det känns som att jag är i himlen typ...
Humörsvängningar...?


...Haha okej, jag bara skoja. Men nu är jag jätteglad :) och låten fårmig ännu gladare!
Vet inte varför, för jag vet inte vad han sjuger men melodin får mig att tänka på bra 
minnen eller något.
Fast i början är den ju skitdålig men aja :)
 

RikardÄlskling sover hos mig inatt, mysigt. Och imorgon är det torsdag :)
sen fredag,
åh vad allt är bra nu.

BLä

Jag hatar allt, utom det jag tycker om.

Nu ska jag iallfall ut och röka i snö/regnet. 

Och du Alexandra, som säger till dina kompisar att jag har fula kläder och grejer, och att jag är ful i ansiktet, du kan säga det till mig istället.

Usch

Jag blir så trött på alla jävla idioter som bara snackar massa jävla skit hela tiden. Säg det till mig på direkten istället? Nej men jag är ju såååå läskig, eller hur? Ja, jag märker att ni tycker det.

Och jag hatar själviska personer. och jag hatar snö, och jag hatar regn, och jag hatar mitt rum, och jag hatar att min pappa har ny familj och ska gifta sig, och jag hatar att folk snckar skit om min släkt, och jag hatar att frysa, som jag görhela tiden, och jag hatar att vara orolig och jag hatar skolan, och jag hatar att blogga, och jag hatar att jag är trött, och jag hatar att jag är sjuk, och jag hatar att jag röker, och jag hatar att jag har fula kläder,....

Tatuering..?

Jag har ju länge velat tatuera mig. Men jag har aldrig riktigt vetat just vad jag vill tatuera.. Jag har tänkt på någon text, blomma, stjärnor, hjärta eller något sånt. Men nu har jag äntligen kommit på något, som jag nästan är helt säker på att jag vill ha. En hyacint-blomma, bara för att den är fin och den betyder "tro på dig själv".

Hur låter det? :)

Äckliga spindel...

Vad tycker ni..? Ska jag börja blogga som förut igen eller?
Jo det tycker jag! Jag behövde bara ta en liten paus med bloggandet.


Jag måste bara berätta om en sak som hände idag i skolan...
Jeanette, Mollie och jag satt i caféterian i skolan och drack te, då märkte jag helt plötsligt att
det kryper en myra på mig... Nej, det var en spindel!!
Jag fick sån panik så jag råka kasta ner min te-kopp på marken så tekoppen gick i 1000 bitar och
jag hade te på hela mig... Mollie bara skrattade jättemycket, och alla kollade på mig..
Hon som jobbar i caféterian blev sur och sa att jag var osmart.

Men hallå?! Glöm inte att jag faktiskt hade en spindel på mig!

..


Statistiken har sjunkit...

Jag har inte kunnat uppdatera så bra igår och idag. För att jag har varit hos min pappa. Och där har jag ingen egen dator.
Igår var det fest nere vid sjön iallfall. Det var kul, fast polisen kom och alla sprang runt i skogen som små muppar.

Men nu måste jag skynda mig hem till pappa igen. pusspuss

En anonym kommentar...

Anonym om Nu går jag och träffar Rikard!:

söta läppar :).....................not
botox ser inte bra ut på dig min vän...

För det första så har jag inte botox, haha? "Hej jag är 15 år, jag har botox i läpparna" Usch nej, men jag måste bara säga, det jag är mest missnöjd över på min kropp är min mun... det vet mina närmaste.
Därför gör sånna här kommentarer inte mig glad alls. Så kan folk sluta kommentera anonymt till mig? 
Stå för vad ni tycker istället! Visst, säg att jag är ful, säg att jag har fula läppar, men stå för det då?!  
Men jag har bestämt att jag ska få bättre självförtroende och sånna här kommentarer kommer bara göra mig starkare, eftersom att jag lär mig mer och mer att skita i dom. Så tack alla fega människor som inte vågar stå för vad ni tycker, det gör iallfall jag :)


Intresant!!

Just nu sitter jag med Jeanette på gårn! :) Det är egentligen killkväll mem det var bara en kille här, så vi fick vara är iallfall.

Kvällens outfit!

Det här är då outfiten för ikväll. Varm och mysig.

Timbaland - If We Ever Meet Again ft. Katy Perry

Lite fjärilsprat...

Min älskade pojkvän sov hos mig igår. Så därför uppdaterade jag inget igår kväll.
Idag var jag hos tandläkaren, hade inga hål alls, såklart. Jag har faktiskt aldrig haft hål i någon tand.


Efter skolan idag gick jag hem till min pappa. Då gick jag också ut på baksidan där en stund. Och OJ vad mycket fjärilar dom hade där. Det var säkert tp 30 stycken, uatn att överdriva...
Nej men nu ska jag inte sitta och snacka om fjärilar. Utan jag lägger upp några bilder från idag och sen går jag till affären och köper pengar till mobilen.


Skriver mer ikväll. Puss!

Vad är det roliga med att vara dum mot någon?

Idag på musiklektionen så pratade min musiklärare om att man behöver inte sjunga bra för att kunna bli känd som sångare.
För inte så länge sen så gjorde vi egna låtar i klassen där vi var ungefär 5 personer i varje grupp. Och jag vet att det inte många som vågade sjunga, men en av alla som vågade sjunga var en kille i min klass.
Vilket jag tycker var väldigt modigt!! Jag själv t.ex. skulle aldrig i hela mitt liv sjunga inför hela min klass. Men när han sjöng var det många som skrattade åt honom... Sjung för hela klassen själva då förihelvette!
....
Men iallfall sen idag när min musiklärare sa "man behöver ju inte sjunga som (någon person som sjunger asbra), utan man kan sjunga som..." och då avbryter en kille i min klass och säger den där killens namn som vågade sjunga inför hela klassen.
Och så börjar nästan alla i klassen skratta. Vissa nästan hånskrattade.
Det är mobbing om ni inte fattar det?
Jag sa då till den personen som sa sådär om den där killen. Han svarade bara "Ja, men jag skojade bara". Men jaha vad bra då, då finns det ingen mobbing i hela världen då, för alla kanske bara skojar med den personen som dom är elaka mot! Eller?
Usch. Asså mobbing är något som jag hatar så grymt mycket! Jag har själv aldrig blivit mobbad, men usch vad jag hatar det.
Okej, han kanske inte tar åt sig. Men vad ni om det?! Jag t.ex. är en ganska stark person. Jag gråter inte lätt och jag kan säga ifrån och sånt. Men om folk höll på sådär mot mig skulle jag inte alls må någe bra.

Jag menar bara, tänk på vad ni gör! Och vad är det roliga med att vara elak mot någon?

1 år tillsammans!

Idag är det min och Rikards 1årsdag.
RikardFrida
13/4 -09



Jag tror att jag är en av världens lyckligaste nu!

Nu sitter jag här, lyssnar på skön musik, fick nyss reda på att jag kom in på Hantverksprogrammet i Eskilstuna :D och så ringde jag nyss till Jack, nere på campingen och frågade om jag kunde få sommarjobba där. Han svarade att jag skulle maila honom där jag berättade lite om mig själv. Det vore jättebra om jag fick jobba där lite i sommar. Att få käna lite egna pengar.

Hade lite mycket strul med kärleken idag igen, men det löste sig igen, som tur är!
Jag  tror nog att jag är en av världens lyckligaste nu!


Godnatt!

Nu har jag legat i sängen i över en timme vid datan. Vilket jag gör varje kväll innan jag somnar. Men nu har jag ätit lite godis och riskakor så nu kan jag sova gott. Och det får ni också göra :)
Jag ska iallfall försöka drömma om att jag är världens rikaste, och att jag och Rikard bor tillsammans, i värsta fina lägenheten i LA med pol och grejer, hihi.
Nej men hoppas alla mina kära bloggläsare sover gott nu :)
jag ska försöka blogga imorgon innan jag går till skolan.. hur jag nu ska hinna det. Men bara jag vet vad jag ska ha på mig så hinner jag.

En till bild som jag tog förut.
Men usch på min fula ögonfärg.

Bilder

Alltid att blogg.se ska krångla hela tiden. Jag skulle precis lägga in massor med bilder smo jag tog förut. Men då fastnar hela sidan. Så jag får väl göra om allting nu igen då.
Nu ska jag gå upp och träffa Rikard. Vi måste verkligen prata. Det har varit lite mycket struligt idag...
Men jag tror att det har ordnat sig nu. Efter det ska jag träffa Jeanette och Erika :)

Här är bilderna som jag skulle lägga upp:





Haha

Dagens outfit!


Godnatt alla fina och fula!

Idag har jag kännt mig ovanligt duktig. Det kan bero på att jag har städat hela övervåningen idag, tagit hand om Signe (hunden) hela helgen. Och bara varit allmänt snäll :)
Jag mår bra!

En mysig sommarbild på mig och Sofie från 2008 tror jag.
Så smal jag var då! :o

Shopping & kina-mat med pappa <3

Det här köpte jag igår :)
och ett nagellack, leggings och trosor.
Men det ligger i min väska, som är hemma hos Jeanette.



Och så var pappa och jag på Kina-restaurang.

Jag var med i tidningen!

Igår (tror det var igår) var jag med i tidningen! :)

Kika in senare igen!

Igår var jag i Eskilstuna med min pappa och shoppa och åt kina-mat. Visar vad jag köpte senare :)
Och så ska jag berätta lite om min dag igår och idag. Så kika in här sen igen!

Nu går jag och träffar Rikard!

:)

"du är skitful"


Jag logga nyss in på bilddagboken. Där hade någon skrivit i min gästbok "du är skitful". Sånt ska man verkligen inte bry sig om. Men på senaste tiden har jag fått dåligt självförtoende, och det blir bara sämre och sämre typ. Så jag tar verkligen åt mig när folk skriver sånt där till mig. Det första jag tänkte när jag läste det där var att nu ska jag börja ha mycket och stora kläder så att jag inte syns lika mycket. Personen som skrev det där har ju inget liv, jag vill iallfall heldre vara mig själv, än den personen som skrev det där.

Men om jag är skitful, hur kan jag då har så snygg pojkvän..? 

Om 4 dagar har vi vart tillsammans i ett år
Frida♥Rikard 13/4 -09

Usch, den här dagen har jag mest bara varit sur och dum..

Usch, den här dagen har jag mest bara varit sur och dum.. Och nu när jag kom hem märkte jag att jag fått 3 sms.. men min touch på mobilen har gått sönder. Så jag kan inte kolla på dom. Kan det vara karma kanske..?

Men jag har anledning till att vara sur och dum, för jag har knappt fått sova någonting i natt. Jag somnade ungefär klockan 4 bara för att jag hostade så mycket. Klockan 7 blev jag väckt av mamma, för att vi skulle sjunga för lillebror innan han skulle till lekis. När jag precis lagt mig och somnat om så ringer min pappa mig för att han ville prata med Isak. När jag precis somnat om efter det kommer mamma in i mitt rum igen för att jag hade lånat hennes borste och hon visste inte vart den var.. Och det tar ungefär 100 år känns det som för mig att somna. Bara för att jag hostar, hela tiden! 

Men nu ska jag kolla på film och  ligga här i min säng och äta riskakor. Godnatt :)

Dagens outfit!

Nu får ni se dagens outfit! Det var länge sen va?

Ni behöver inte kolla på mitt ansikte... och tänk på att jag är faktiskt sjuk!
Det är därför jag ser så... rutten ut ja.

Jag kan ju inte sitta här och ruttna!

Godmorgon! För mig är det morgon iallfall... Vaknade för ungefär en timme sen.
Just nu sitter jag i tv-rummet gör absolut ingenting. Funderar på att börja fixa mig lite för jag ser ungefär ut som en rutten apa eller något sånt. Och nyss kom det några små tjejer och fråga oss om vi har några pantflaskor, eller pantburkar, haha.  
Nej nu måste jag göra någonting, jag kan ju inte sitta här och ruttna, man skäms ju när det kommer folk hit och jag ser ut såhär!

Grattis till min lillebror Isak som fyller 8 år idag!

Bilden är tagen precis nyss..
Är han inte lite lik mig?! haha

Godnatt!

Just nu ligger Mollie och jag i sängen och drcker cola och hostar och nyser:( Godnatt!

Har inte haft tid till att blogga på ett tag, förns nu.

Har inte haft tid till att blogga på ett tag nu, förns nu. För jag och Mollie och jag vaknade rätt sent och åkte sen hem till henne, till hennes andra hem. Och sen åkte vi moppe hem till mig.
Men just nu är jag hemma hos Sofia. Senare ska vi till gårn en stund :)

Skriver mer ikväll, för nu ska jag vara social med Sofia! Puss

Nu är Mollie och jag hemma hos henne igen.

Nu är Mollie och jag hemma hos henne igen.

Bilder från när vi var vid sjön och i hennes nya lägenhet, där vi ska sova i natt!



Lilla jag


Äta bullar och snacka skit..

Kom precis hem till Mollie från Flen :)
Hon och jag var där och träffade Dacke.

Nu har vi precis klätt på oss jättemysiga kläder, och ska snart åka moppe till affären
och sen till sjön och äta bullar och snacka skit.

Idomin!

Nu sitter jag här med massor på idomin på min torra läppar.. ska snart gå ut till Jeanette, anny, pe och emma tror jag att det var :)
puss och kram sålänge!

...

Jag vill bara inte vara den jag är...

Igår sov Rikard hos mig...

Igår sov Rikard hos mig. Vi var först ute och gick, satt vi sjön och bara pratade och tiiittadee uut påå deet fiina vattneet som bläänkte i sooolen! Sen gick vi hem till mig och badade :)
Vi vaknade jätte tidigt och nu har han gått hem så nu sitter jag helt ensam. Ska nog åka till Mollie idag :)

HAR NI SETT HUR MYCKET SNÖ DET ÄR UTE NU ELLER FÖRRÄSTEN?! Usch :(

Tog kort med Mollie!

Mollie och jag gick ut förut och träffade Jeanette och Bella förut,
sen stötte vi på Sofia och Sofie också.
Men innan det tog vi massor på kort :)





Ikväll blir det vattenpipa, igen!

Nu kom Mollie och jag nyss hem till mamma från pappa. Så nu ska jag fixa mig, senare kanske vi går till skön och röker vattenpipa och äter chips och sånt :)

Jag bli bara sämre och sämre i min hals :( men det gör inget och det kommer inte märkas på mig att jag går runt med feber och nästan kallsvettas. Ååh, det är så synd om mig. Hah nej, usch nej, man ska inte tycka synd om sig själv!

Men jag skriver mer ikväll, puss.

Gossip Girl

Just nu kollar jag på Gossi Girl på film.
Asså, när jag har börjat kolla på det så kan jag verkligen inte sluta.

Visst är jag äcklig som lägger upp en sån här bild?

Nu ska jag städa mitt rum lite gå ut med Signe och sen träffa Jeanette och Anny:)

Det här är iallfall jag just nu...
Visst är jag äcklig som lägger upp en sån här bild?

Det gör ont!

Bilder från festen förra helgen.

Jag sa ju att när jag fått tag på bilder från Mollies och Jeanettes fest förra helgen,
så skulle ju jag lägga upp några.




(Haha, jag och Mollie som dansade på bordet)



Vill bli blond igen!

Nu tror jag att jag har ångrat mig med en sak...
JAG VILL VARA BLOND IGEN!
Fast då med massor med slingor, så att det ser mer naturligt ut än förra gången.

Men åh vad jag vill få ljust hår!

Sjukling...

Nu är jag redan hemma hos mamma igen, bara för att jag tänkte städa mitt rum här, så att det är fint när jag kommer tillbaka hit.
När jag vaknade upp i morse så kunde jag knappt prata, för att jag hade så ont i halsen. Och jag har fortfarande det, usch! Och jag har värsta blåsan i munnen och ont i huvudet :(
Så såhär ser min outfit ut idag:


Det är bra att man har en lillebror ibland, som är nästan lika stor som en själv,
så att man kan låna hans kläder!

Inget bloggande på ett tag...

Nu ska jag upp till Jeanette, Erika, Mollie och Anny. Tror att vi tillbringar kvällen på gårn!
Sen sover Mollie och jag hos min pappa ikväll. Vilket gör att jag inte kommer blogga något mer ikväll!
Men ni klarar er, eller hur? Haha nej men, hejdå för ett tag :)

"APRIL APRIL"

Har ni april-skämtat med någon idag?
Jag har både skojat med folk och blivit skojad med...
Jag sa till min mamma att jag var med barn. Hon svarade "DET HOPPAS JAG VERKLIGEN INTE?!"
Haha!

En dag i Flen

Sista skoldagen idag, innan lovet. Åh så skönt! :)
Klockan 1 åkte jag och Mollie till Flen och åt Thaimat. Sen missade vi bussen hem, så vi hade inget att göra. Förutom att ta lite kort!